Urnengedenkparken

NATUURBEGRAVEN krijgt steeds meer belangstelling...

Gelukkig wordt er steeds opener gesproken over het nemen van afscheid. En als bewust gekozen is voor crematie, dan komt de asbestemming aan de orde. Waarbij niet iedereen een goed gevoel heeft bi j het eenmalige uitstrooien van as op een anonieme plek.

Het kiezen van een blijvende laatste rustplaats in de natuur is een prachtig alternatief. In alle rust zelf de plek uitkiezen waar uw urn wordt begraven aan de voet van een boom. In een sfeervol loofbos, gelegen nabij de abdij tegen de Slangenburg.

Met de garantie van eeuwige grafrust, want het gevreesde ruimen is uitgesloten. Uw nabestaanden zijn volledig "ontzorgd", want onverwachte nabetalingen zijn er niet. Dankzij een goede begeleiding door onze gastheer, GPS- coordinaten, veldkei, etc. is uw boom altijd terug te vinden.

Het urnengedenkpark Doetinchem is gelegen in de bossen nabij de Sint Willibrordsabdij. Gelegen ten Oosten van Doetinchem en niet ver van kasteel de Slangenburg. Tijdens een Informatieve wandeling met onze gastheer kunt u de sfeer proeven en al uw vragen stellen.

Van harte welkom...

www.urnengedenkparken.nl

  Urnengedenkparken

Urnengedenkparken