HUG Foundation

HUG in het Engels knuffel. Voor ons ook Houten Urnen Gambia. De HUG Foundation is een stichting opgericht in juli 2014. De stichting is opgericht om de wensen van een dierbare vriendin te laten voort bestaan zoals zij het gewild zou hebben. Met liefde en respect waarmee zij ons in haar leven heeft omringd willen wij haar mensen in Gambia helpen.

HUG produceert op maat gemaakte houten urnen. Deze urnen worden in Gambia met de hand gemaakt. De familie kan de urn geheel naar persoonlijke wensen laten maken. De houtsnijders in Gambia zullen de urn met veel respect en aandacht maken. Het team van 3 houtsnijders heeft al jaren ervaring met het maken van houten urnen.

Het verliezen van een dierbare is een emotionele tijd waarin veel geregeld moet worden. Begraven of cremeren. Bij cremeren dan de vraag wat gaan we met de as doen. Uitstrooien of in een urn. Op een kerkhof in een urnen graf/ urnen muur of thuis. Wij van HUG weten dat er veel keuzes zijn in soorten urnen maar waar wij ons van willen onderscheiden is; dat wij u de mogelijkheid bieden om een urn geheel naar wens te maken. Waarom de keuze van hout? Hout neemt de eigen lichaamswarmte aan als u de urn een tijdje vasthoudt. De urnen worden vervaardigd van gelegaliseerd hout.

www.hugfoundation.nl

  HUG Foundation

HUG Foundation   HUG Foundation   HUG Foundation   HUG Foundation