Achterhoekse uitvaartbeursWaarom deze beurs?

Wij van Dorjéuitvaartzorg merken tijdens gesprekken met nabestaanden dat er nog veel onwetendheid is over de mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart. Vaak is er nog nooit over gesproken want spreken over de dood of uitvaart wuiven we liever weg. Dat we dood gaan, daar staat niemand graag bij stil! Dan ineens is daar dat verlies, staat de wereld stil...... Overrompeld en verslagen moet er van alles worden geregeld. U heeft geen idee wat de laatste wensen van uw dierbare zijn en wat er allemaal mogelijk is. Iedereen verdient een bijzonder afscheid en achterblijven met vragen als: hebben we het wel goed gedaan, dat wil niemand.

Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan bij Dorjéuitvaartzorg om een Achterhoekse Uitvaartbeurs te organiseren in samenwerking met Partycentrum de Olde Beth. De beurs is veelzijdig, informatief en laagdrempelig. Veelzijdig en informatief door het feit dat er ongeveer 40 relaties vertegenwoordigd zullen zijn met informatie stands en producten op gebied van; zorg rondom afscheid, rouwvervoer, urnen, kisten, as sieraden, bloemstukken, erf recht en nazorg.

U kunt aansluiten bij ronde tafel gesprekken met een notaris waar onder andere vragen als: "wat is erfrecht, wat gebeurd er met de bankrekening als een dierbare overlijd, kan ik een erfenis weigeren" zullen worden besproken. Een lezing bijwonen van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde.

U kunt in alle rust en op uw gemak rond kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent afscheid, uitvaart en herinneren.


Iedereen is van harte welkom, ook al is het puur uit nieuwsgierigheid.

De entree is gratis.

22 maart 2015 van 11.00 tot 16.00 uur Olde Beth Wehl

Nieuwestraat 10, 7031 EW Wehl


Olde Beth Dorjeuitvaartzorg