Keramiek voor Buiten

Verse bloeiende bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met een uitvaart. Eenmaal uitgebloeid verliezen ze hun glans. Deze Franse bloemen van keramiek blijven decennialang doorbloeien. Een duurzame decoratie. Een mooie en blijvende herinnering.

De bloemen van Keramiek voor buiten zijn handgemaakt en komen uit Frankrijk. De producten zijn gegarandeerd bestand tegen vorst. In Frankrijk maken zij deel uit van een eeuwenlange rijke traditie: The Famous French Ceramic Flowers.

De bloemen blijven mooi. Ook al kunt u of wilt u niet dagelijks het graf of de gedenkplek van uw dierbare bezoeken. Misschien woont u te ver weg of vindt u het moeilijk het graf te bezoeken.

Er zijn allerlei toepassingen mogelijk, zoals u kunt zien en horen als u de beurs bezoekt. Het gehele assortiment is te vinden op www.mahieu.com.

Keramiek voor buiten treedt niet alleen op als beschermvrouwe van dit Franse handgemaakte product, maar zet zich ook in voor het beheer en behoud van begraafplaatsen en gedenkplekken. Zodat we niet alleen binnen, maar ook buiten een mooie plek hebben om te herdenken.

Links naar de website,Facebook, Pinterest en Instagram:

www.keramiekvoorbuiten.nl

https://nl-nl.facebook.com/Keramiekvoorbuiten

http://instagram.com/annettedevostnc

http://www.pinterest.com/annettedevostnc/

  Keramiek voor Buiten

Keramiek voor Buiten