Eline de Visser

Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis.

U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare. Vaak heeft u naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan een beetje as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die uw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kunt u een heel persoonlijk en uniek sieraad op maat laten maken.

Bijvoorbeeld de trouwring(en) van uw vader of moeder. Hier kunt u voor uzelf of een ander een persoonlijk sieraad van laten maken. De ring kan in originele staat op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen. Ook kunt u het goud en zilver laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken.

Ik maak in samenspraak met u een sieraad waardoor u uw dierbare weer dicht bij uw hart kunt dragen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt, waardoor u een uniek en persoonlijk sieraad krijgt.

Daarnaast kunt u ook een sieraad uitkiezen uit de E-line rouwsieraden lijn. In deze zilveren sieraden kunt u een stukje textiel, as, een lokje haar, een vingerafdruk, een foto of een combinatie van een aantal herinneringen laten verwerken. De E-line bestaat uit 3 formaten zilveren kasten (15 mm, 20 mm en 25 mm doorsnede) U kiest zelf het formaat uit en bepaalt wat u er van wilt laten maken. Een hanger met wat as erin, een mooie ring met wat haar of met een stukje textiel. Er zijn verschillende mogelijkheden om er een persoonlijk sieraad van te maken.

Ik zet uw herinnering graag om in een persoonlijk sieraad.

www.elinedevisser.nl