Crematorium De Omarming

zorg vanuit het hart

Een sfeervolle plek op een unieke locatie vlakbij de Oosterbegraafplaats in Zutphen. Met ruimte voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene. Van verzorging van de overledene tot en met de crematie of begrafenis en alles wat daarbij komt kijken.

Crematorium de Omarming ademt de sfeer van de menselijke maat. Naast de zakelijk technische kant van het vak, vormt het menselijke aspect onze drijfveer. Dienstverlening rondom het laatste afscheid met zorg, betrokkenheid en gevoel. Zeven dagen per week full-service. Alles onder één dak.

De opbaarmogelijkheden voor het afscheid, zowel voor kinderen als volwassenen. Afscheidsdiensten en condoleancemogelijkheden voor grote bijeenkomsten, maar ook voor een intiem gezelschap.

Graag informeren we u over mogelijkheden op maat en over persoonlijke nagedachtenisvormen. Voor informatie, een luisterend oor of een kopje koffie is Gasterij de Ontmoeting vijf dagen per week geopend. Een ontmoetingsplaats voor een uitvaart of na bezoek aan een graf, urn of verstrooiplek. U bent bij ons van harte welkom.

Met zorg vanuit het hart

www.deomarming.nl