Machabelle uitvaartzangeres

Mijn naam is Marga Heuzinkveld maar sinds mijn 17e zing ik op onder de naam Machabelle (een samenvoegsel van mijn 2 doopnamen, Margareta en Isabelle).

Vanaf begin 2012 werk ik als uitvaartzangeres. De aanleiding daarvoor was het ziekbed en overlijden van mijn buurvrouw. Ik heb een lied tijdens haar uitvaart mogen zingen. Dat was een hele mooie, speciale en bijzondere ervaring, zowel voor mij als voor de nabestaanden en alle aanwezigen. Na rijp beraad heb ik toen besloten om als uitvaartzangeres te gaan werken.

Live gezongen muziek heeft een bijzondere toegevoegde waarde en geeft een persoonlijk karakter aan een uitvaart. Het levert een grote bijdrage aan een mooi en waardig afscheid. Ik vind het bijzonder mooi om met mijn stem en muziek troost te bieden aan mensen op één van de moeilijkste dagen, zo niet de moeilijkste dag, in hun leven. Ik zing bestaande liedjes (met mogelijkheid van tekstaanpassing) op mijn eigen manier en met de juiste emotie, met behoud van de authenticiteit van het lied. Ik zing met en vanuit mijn hart en wil mensen graag raken op een positieve manier vanuit mijn passie voor het zingen en vanuit mijn compassie met mensen.

www.machabelle.nl